Верифицирано

Каменуван штаб на СДСМ во Аеродром

20:00 Mar 22 2017 н. Аеродром, Скопје

Каменуван штаб на СДСМ во Аеродром Каменуван штаб на СДСМ во Аеродром Каменуван штаб на СДСМ во Аеродром Каменуван штаб на СДСМ во Аеродром
Опис
Во текот на ноќта додека членството на СДСМ имало состанок бил каменуван нивниот штаб во Аердором. Освен материјална штета, нема повредени. Нападот се случил околу 20 часот, а во истиот искршени се неколку прозорци.
Линк од вести
http://a1on.mk/archives/718405
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Уништување на имот

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Момче од Сарај нападнато на улица Аминта Трети

22:00 Nov 11, 2018

Скопје, Македонија, 0.11 Kms

17 годипно момче нападнато во угостителски објект

21:59 Nov 13, 2018

Скопје, Македонија, 0.11 Kms

Тепачка во Аеродром

21:07 Mar 11, 2018

Aerodrom, Skopje 1000, Macedonia (FYROM), 0.32 Kms