Неверифицирани

физички нападнати малолетници во АСУЦ

13:51 Oct 31 2018 Маџари, Скопје, Република Македонија

Опис
На 31.10.2018 година во Полициска станица Гази Баба Д.П.(38) и Д.Н.(39) двајцата од Скопје пријавиле дека околу 09,10 часот нивните деца на возраст од 15 години од страна на три непознати лица биле физички нападнати во кругот на средното училиште "Боро Петрушевски". Се преземаат мерки за расчистување на случајот.
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Насилство

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Физички нападнато лице на ул. Црногорска во Ѓорче Петров

13:41 Oct 16, 2018

Ѓорче Петров, Скопје, Македонија, 0 Kms

Тепачка на автобуска постојка кај ЕТУЦ „Михајло Пупин“

13:36 Oct 09, 2018

Маџари, Скопје, Република Македонија, 0 Kms

Разбојништво над мигрант од Иран

13:39 Oct 15, 2018

Куманово, Македонија, 0 Kms

Тепачка во автобус на ЈСП кај Чучер Сандево

13:43 Oct 19, 2018

Чучер Сандево, Скопје, Република Македонија, 0 Kms

Закани преку Твитер

13:44 Oct 19, 2018

Струмица, Република Македонија, 0 Kms