Неверифицирани

Избоден малоелтник на ул. Џон Кенеди во Чаир

13:58 Nov 5 2018 Чаир, Скопје, Македонија

Опис
На 05.11.2018 година во 13.15 часот во СВР Скопје било пријавено дека во Градската општа болница „Св. Наум Охридски“ со убодни рани биле донесени М.Р.(18) од Скопје и З. И. (18) од Скопје. Според пријавата, тие биле нападнати од неколку лица на улица „Џон Кенеди“. СВР Скопје презема мерки и активности за расчистување на случајот
Повеќе податоци
Вид на инцидент? (можни се повеќе одговори): Телесна повреда,Насилство

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0

Повеќе пријави

Физички нападнато лице на ул. Црногорска во Ѓорче Петров

13:41 Oct 16, 2018

Ѓорче Петров, Скопје, Македонија, 0 Kms

Тепачка на автобуска постојка кај ЕТУЦ „Михајло Пупин“

13:36 Oct 09, 2018

Маџари, Скопје, Република Македонија, 0 Kms

Разбојништво над мигрант од Иран

13:39 Oct 15, 2018

Куманово, Македонија, 0 Kms

Тепачка во автобус на ЈСП кај Чучер Сандево

13:43 Oct 19, 2018

Чучер Сандево, Скопје, Република Македонија, 0 Kms

Закани преку Твитер

13:44 Oct 19, 2018

Струмица, Република Македонија, 0 Kms