Верифицирано

Инцидент на фудбалски натпревар во Тетово

22:00 Nov 3 2018 Тетово, Македонија

Опис
на 3 ноември, во периодот од 12 до 16 часот во Тетово, пред почетокот на натпреварот меѓу фудбалскиот клуб „Тетекс“ од Тетово и фудбалскиот клуб „Трим лум“ од Струга, како и за време на натпреварот, петмината пријавени тетовци, заедно со двајцата пријавени скопјани, извикувале навредливи пароли.
Повеќе податоци

Незадолжителни податоци – Опис на сторителот


Веродостојност: UP DOWN 0